Un servei d'autobús facilitarà arribar al Gran Jonquera des de França

Unirà Perpinyà i El Voló amb el centre comercial tres cops al dia

El Centre Comercial Gran Jonquera vol fidelitzar el seu públic principal: el francès, que suposa el 70% del total de visitants. És per això que aquest divendres ha entrat en funcionament el nou servei de busos que unirà tres cops al dia Perpinyà i El Voló amb el centre comercial inaugurat el passat mes de maig.

El nou servei, que forma part de la línia que uneix la capital nord-catalana amb Girona, sortirà del centre de Perpinyà a les nou del matí, les dotze del migdia i les tres de la tarda i tornarà de La Jonquera a dos quarts de deu del matí, dos quarts de dues de la tarda i dos quarts de vuit del vespre. La tarifa del servei serà de 10¤ el bitllet d'anada i tornada si es fa via online.

L'acte d'inauguració del servei que s'ha fet aquest divendres ha comptat amb la presència de Pere Padrosa, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Sònia Martínez Juli, alcaldessa de La Jonquera, Xavier Solé, director de serveis de Gran Jonquera i de Joe Shannon, responsable de l'empresa Frogbus.

Gran Jonquera ha rebut més d'1,6 milions de visitants des que va obrir portes el passat 16 de maig, i d'aquests, el 70% són francesos que creuen la frontera atrets pels grans descomptes que ofereixen les 70 botigues del centre comercial. És per això que la nova línia de busos vol fidelitzar el client que fins ara ha estat majoritari.

Durant l'acte d'inauguració s'ha anunciat que fins el pròxim diumenge tothom qui compri un bitllet via Internet gaudirà d'un descompte del 50% sobre la tarifa habitual que serà de 10¤pel trajecte d'anada i tornada.