La patronal Foeg se suma a la taula gironina pel dret a decidir

Joaquim Nadal ha enviat més de 200 cartes a entitats, associacions i persones per sumar adhesions

La Taula de la Ciutat de Girona pel Dret a Decidir va sumant adhesions. La patronal gironina Foeg ha decidit respondre afirmativament a una de les 200 cartes que el president de la Taula, Joaquim Nadal, ha enviat per mirar de sumar forces i opinions al pacte.

En aquesta carta, dirigida a associacions de veïns, sindicats, formacions polítiques, comerciants, així com a antics representants municipals de les diverses formacions polítiques, Nadal els proposa en primera persona "la incorporació de la institució" que representa el destinatari de la carta a la Taula. Nadal subratlla que es tracta d'una taula "transversal, i integradora que té i tindrà com a objectiu màxim esdevenir el comú denominador d'aquesta voluntat diversa i alhora la plena garantia de la llibertat per a aquesta pluralitat".

En la presentació de la Taula, Nadal ja va explicar que creia que totes les vies estaven esgotades i que la consulta és l'únic camí perquè els ciutadans de Catalunya puguin expressar la seva voluntat. Nadal va matisar que aquesta mesa ha de servir per sumar com més gent millor que treballin conjuntament a favor de la consulta.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont (CiU), i el mateix Nadal van fer públic el 30 de juliol que el que fou alcalde de Girona durant 23 anys pel PSC presidiria aquesta nou òrgan que pretén impulsar una xarxa de suport gironina a favor del dret a decidir. Una decisió de Nadal que no ha estat massa ben rebuda en el seu partit, d'arrel federalista.