Aturades les obres del nou Parc de Bombers d'Olot per manca de finançament

La Generalitat deu diners a la constructora

Les obres del Parc de Bombers estan molt avançades, però a hores d’ara es troben aturades. El motiu és que la Generalitat deu diners a la constructora, i l’empresa ha decidit parar els treballs fins que el Govern català pagui el que deu.

La Generalitat s’ha compromès a complir amb el deute i fer avançar l’obra. L’Ajuntament espera inaugurar el Parc de Bombers abans de la fi del present mandat.

El nou Parc de Bombers d’Olot està valorat en 3.600.000 euros. Les obres anaven a bon ritme fins fa 10 mesos, quan la constructora va decidir aturar els treballs ja que la Generalitat té un deute amb l’empresa que encara no ha resolt. L’Ajuntament d’Olot ha explicat que està en contacte amb el Govern català i que aquest s’ha compromès a solucionar el problema, tot i que no li ha donat una data.

 

El deute que la Generalitat té amb l’empresa constructora s’estén a d’altres obres iniciades. El consistori confia poder inaugurar el nou equipament de la ciutat abans de la fi d’aquest mandat, tot i que no pot precisar quan. Paral·lelament a la construcció del nou Parc de Bombers, l’Ajuntament d’Olot veu necessari l’arranjament del carrer Estadi, just davant de la zona del nou equipament.


En aquest sentit és necessària una millora del paviment, mentre que el clavegueram tampoc es troba en les millors condicions. El consistori estudiarà l’actuació que ha de fer-hi, que estarà molt lligada a l’acabament del nou Parc de Bombers.

Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.