Munaky obre botiga al Gran Jonquera

És la primera franquícia que s'instal·la a terres gironines

Des del passat dissabte 31 d’agost, la franquícia Munaky s’ha instal·lat al Centre Comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping com a nova oferta d’oci infantil i familiar. Els Munakys són uns peluixos-robots que permeten als nens donar una volta d’uns 4 minuts a cavall d’un dels 5 integrants de la família: el pare i mare Munakys, el fill, la filla i el bebè.
 
Els peluixos estan inspirats en un ésser inter-espacial, es mouen amb un motor elèctric en un radi de 150 metres i disposen d’un sistema de tecnologia intel·ligent. Aquest darrer punt és la diferència qualitativa respecte altres ‘cavallets’ existents al mercat que ofereixen un servei similar, que ha fet apostar a la propietat i a la gerència per aquesta firma. Els Munakys incorporen un sensor, controlat mitjançant una tablet, que permet aturar el motor davant possibles obstacles. També parlen i suporten fins a 150kg, fet que possibilita al/la nen/a passejar acompanyat d’un adult.
 
La seva implantació al centre comercial de la Jonquera (Alt Empordà) ha tingut gran acceptació per part del públic familiar, que veu en els Munakys una original i econòmica opció per gaudir conjuntament amb els fills d’una atracció infantil ben diferent. Durant la primera setmana de funcionament, prop de 800 nens han pogut gaudir d’aquest nou servei. Els Munakys estan operatius els 7 dies de la setmana, aprofitant l’obertura ininterrompuda 365 dies l’any de Gran Jonquera Outlet & Shopping: de dilluns a divendres d’11.00h a 20.30h i els dissabtes i diumenges de 10h a 21h.