Un grup de camioners atrapa i redueix cinc lladres a l'AP-7

Els delinqüents havien robat una bossa de mà en una àrea de servei de l'autopista

El furt d'una bossa de mà a l'àrea de servei Medes Nord de l'AP-7 va sortir car a un grup de lladres. Cinc delinqüents estaven en aquesta àrea de Santa Coloma de Farners la matinada de divendres aprofitant qualsevol distracció per endur-se bosses i objectes de valor dels cotxes i camions que hi havia aparcats.

D'aquesta manera, van aconseguir emportar-se la bossa de mà d'una dona, que viatjava amb la seva família. Quan van notar l'absència de la bossa, van tornar a l'àrea de servei per veure si, com a mínim, localitzaven la documentació perquè són estrangers i s'havien quedat sense passaport.

En arribar de nou a l'àrea de servei, la família va veure com un grup de camioners retenien tres dels cinc lladres, els altres dos havien fugit. El grup de camioners, que es va adonar que els homes es dedicaven a robar en vehicles estacionats, els van increpar i retenir fins que van arribar els Mossos d'Esquadra. Llavors, va començar una baralla perquè els lladres intentaven fugir i els homes que els tenien retinguts ho volien evitar.

Quan la patrulla dels Mossos d'Esquadra va arribar al lloc, a les 5 de la matinada, es van trobar que el grup de camioners i la família víctima del furt tenien retinguts els tres lladres, que presentaven diverses lesions provocades per cops de puny i estrebades. Els agents van comprovar que els lladres duien la bossa de mà de la dona i van quedar detinguts per un delicte de furt, perquè la quantitat robada era de més de 600 euros.

Els tres lladres han passat a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que els ha deixat en llibertat provisional. Els delinqüents van haver de ser atesos de les ferides a l'hospital Santa Caterina de Salt (Gironès). Tenien contusions provocades per cops de puny i un també tenia l'espatlla dislocada. Els lladres no han presentat cap denúncia per les lesions.

Els detinguts són veïns d'El Prat de Llobregat i de nacionalitat espanyola. Tenen entre 30 i 33 anys.