Olot es podria quedar sense llums de Nadal

Els comerciants s'han de fer càrrec de 6.000 euros per renovar-los

Olot (Garrotxa) podria quedar-se sense llums de Nadal. Així ho ha afirmat el president de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), Jordi Rovira, en el cas de no complir-se el projecte de renovació dels llums nadalencs de la ciutat.

Els actuals han quedat obsolets i per aquest motiu no volen instal·lar-los, però per a tirar endavant el canvi cal que el 80% dels comerciants abonin una quota de 150 euros, que serviria pels tres propers anys. De moment, només hi donen suport el 45% dels botiguers.

Un cop acabada la temporada nadalenca de l’any passat, l’Ajuntament d’Olot i l’ACO van decidir renovar la il·luminació nadalenca de la ciutat perquè l’actual ha quedat obsoleta, no es troben recanvis als llums fosos i per motius de seguretat s'han de canviar alguns elements.

Tanmateix, si no s’arriba al suport necessari abans d’acabar la setmana, Olot pot quedar-se sense llums aquest Nadal. El cost total de la il·luminació és de 32.000 euros, i els comerciants n’han de pagar 6.000 segons el conveni signat amb l’Ajuntament, que assumiria la resta de l'import.

Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.