Més de 7.000 persones passen per la Cuina al Carrer de Girona

Un total de 26 restaurants van dispensar prop de 16.000 tastets al Barri Vell

L'ampliació de la Jornada de Cuina al Carrer "Cort Reial i Rodalia" a gairebé tot el barri vell ha estat qualificat com un "èxit" per part dels organitzadors. Ahir al vespre, els 26 restaurants participants, situats entre el carrer Mercaders i la plaça del Pou Rodó, van atraure més de 7.000 persones amb prop de 16.000 tastets dispensats.

Enguany, l'associació AVICROF, que representa diversos restaurants de la zona del carrer Cort Reial i Rodalies i és organitzadora de l'esdeveniment des de la seva creació, es va aliar amb ABROBVELL, associació que representa una vintena de locals de restauració també al Barri Vell, per celebrar conjuntament l'esdeveniment. Des de les dues associacions s'ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i s'assegura que el sector "està cada cop més unit".

La Jornada de Cuina al Carrer, que enguany arribava a la 5a edició, és una festa reivindicativa del Barri Vell que intenta mostrar la diversitat de cuines que es troben condensades en aquesta zona. La jornada, que ja ha esdevingut una cita gastronòmica imprescindible de la temporada a Girona, s'ha marcat com a repte ampliar el nombre de restaurants participants de cara a properes edicions.

Els restaurants participants van oferir una gran varietat de tastets, un màxim de 6 per local, basats en les seves cartes, tots a 3 euros. La copa de vi o de cervesa costava 1 euro.