Cinc detinguts per robar a la festa major de Torroella de Montgrí

Els joves haurien envoltat les víctimes i clavat un cop de puny a la cara a un d'ells

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat, 26 d'agost, cinc joves acusats de robar a dos amics quan se n'anaven de la festa major de Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

Va passar cap a les cinc del matí, en un pàrquing públic on les dues víctimes tenien el cotxe aparcat. Segons la informació policial, els cinc presumptes delinqüents van envoltar als dos amics amb l'excusa de demanar-los una cigarreta. Llavors, van començar a regirar-los les butxaques dels pantalons. Se'ls van endur dos telèfons mòbils i 40 euros de la cartera.

Una de les víctimes va rebre un cop de puny a la cara i a l'altre li van estripar la samarreta. La investigació policial va permetre detenir, l'endemà mateix, els cinc joves que haurien dut a terme el robatori amb violència, i recuperar els dos telèfons sostrets. Dels suposats lladres, quatre tenen entre 18 i 20 anys, i el cinquè és menor. Tots són veïns de La Bisbal d'Empordà i de nacionalitat marroquina. 

Els quatre majors d'edat no tenien antecedents i han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge. El menor d'edat serà citat properament per la Fiscalia de Menors.