Simulen l'excarceració d'un vehicle a Sarrià de Ter

Una quarantena d'efectius hi han treballat i han fet tallers per als més menuts

Nou cossos policials, d'emergències i rescat han participat aquest dissabte en un simulacre d'excarceració d'un vehicle i posterior incendi a Sarrià de Ter (Gironès).

En total, han participat en el simulacre una quarantena d'efectius dels Mossos d'Esquadra, Bombers, SEM, ADF, Creu Roja de Girona, DYA, Agents Rurals, Policial Local de Sarrià i Policia Municipal de Girona i l'acte ha despertat una gran expectació entre els veïns. A més del simulacre, els cossos han realitzat activitats i tallers relacionats amb la protecció civil, seguretat ciutadana i els paranys per animals que utilitzen els caçadors furtius al bosc.

L'esdeveniment ha començat al voltant de les deu del matí i s'ha allargat fins a les dues del migdia. El simulacre consistia en l'excarceració d'un vehicle accidentat amb dues víctimes al seu interior i el seu posterior incendi. L'acte ha atret a desenes de veïns del poble.


Durant tot el matí, els visitants també han pogut participar activament en diferents activitats i tallers com el dels Agents Rurals que han explicat als més petits les diverses trampes que els caçadors furtius utilitzen per atrapar animals al bosc. Aquesta no és la primera vegada que una població gironina acull un simulacre d'aquestes característiques. Ara fa pocs mesos es va realitzar un altre simulacre a l'Aeroport de Girona, on van participar unes 200 persones, i també es va portar a terme una altra simulació d'accident al túnel del Pertús, entre d'altres.