El director de Ràdio Girona, Ramon Iglesias, nou Cap d'informatius de Cadena SER Catalunya

El periodista assumeix un càrrec que estava vacant des de fa un any

El periodista Ramon Iglesias (Portbou, 1968) ha estat nomenat nou cap d'informatius de Cadena SER Catalunya, assumint la responsabilitat de la redacció d'informatius, vacant des de fa un any.

Iglesias, que era director de Ràdio Girona (Cadena SER) des de juliol de 2012, ha desenvolupat tota la seva carrera periodística a les comarques de Girona. Va treballar a 'Diari de Girona', Ràdio SER Empordà, Radio Nacional i Cadena 13. Va ser subdirector del' Nou Diari' a Girona. Des de 1994 fins al 2012 va ser el responsable d'informatius i continguts de la Cadena SER a Girona.

En substitució de Ramon Iglesias, la nova directora de la Cadena SER a Girona és Carme Martínez (Tossa de Mar, 1969). Aquests nomenaments s'emmarquen en el procés de reorganització que la Cadena SER a Catalunya va iniciar ara fa un any i amb el que pretén adaptar els seus productes a les "noves necessitats dels consumidors" d'aquest mercat radiofònic i reforçar el seu lideratge com a primer grup de ràdio a Catalunya, segons informa l'emissora

Ramon Iglesias ha compaginat en els darrers anys les seves responsabilitats a la SER fent de columnista al 'Diari de Girona' i de cronista a 'La Vanguardia'. La nova directora de la Cadena SER a Girona és Carme Martínez, llicenciada en Periodisme per la Universidad de Navarra que ha desenvolupat tota la seva carrera professional vinculada a la Cadena SER. L'any 1993 va incorporar-se a Ràdio Girona com a redactora i des de 2007 n'era la cap de redacció.