L'Espai Gironès estrena aplicació per a telèfons mòbils

Els clients poden planificar les compres des de casa

El Centre Comercial Espai Gironès ofereix als seus clients una aplicació per a telèfons mòbils que els permet planificar des de casa les seves compres tenint en compte les promocions vigents als establiments, saber de quins restaurants disposa el centre o localitzar el seu cotxe a l’aparcament, entre altres opcions. Es poden accedir a tots els continguts en tres idiomes: català, castellà i anglès. L’aplicació ha entrat en funcionament als centres que la companyia que gestiona l’Espai, Multi Mall Management, té a Espanya i Portugal i properament s’hi afegiran els d’altres països d'Europa.

Aquesta aplicació és totalment gratuïta i compta amb una guia personalitzada de l’Espai Gironès. Mitjançant el seu sistema de geolocalització permet accedir a una sèrie d’informacions útils sobre el centre comercial com ara plànols de les plantes, la ubicació de les botigues i els camins més curts entre elles, localització dels serveis del centre (lavabos, ascensors, escales mecàniques, etc.) També permetrà estar en tot moment al corrent dels esdeveniments programats al centre com ara tallers infantils o concursos.

MMM Shopping Lovers facilitarà als clients interessats en les promocions el poder conèixer quines s’ajusten millor als seus gustos des de qualsevol lloc. Serà tant senzill com entrar a l’aplicació, seleccionar l’oferta i mostrar-la a caixa a l’hora de fer el pagament per poder gaudir dels avantatges.

MMM Shopping Lovers pot descarregar-se a través d’APP Store, Google Play i www.mmmshoppinglovers.com, així com capturant els codis QR que hi haurà repartits a diversos punts del centre comercial.