L'Hotel Font Vella és el balneari de 4 estrelles més ben valorat d'Espanya

Té una puntuació de 8,7 segons els clients de 'Booking.com'

L'Hotel Font Vella, situat a la localitat de Sant Hilari Sacalm (Selva), és el balneari més ben valorat entre els 33 hotels-balneari de quatre estrelles que es comercialitzen a través del buscador de reserves 'Booking'. Segons un estudi elaborat per l'Observatorio del Termalismo, els clients de 'Booking' valoren l'hotel gironí amb un 8,7, fet que li atorga el lideratge dels hotels-balneari de la seva categoria per segon any consecutiu.

A l'hora de puntuar l'hotel, els clients en destaquen sobretot la tranquil·litat, el tracte del personal i les instal·lacions del complex. L'estudi s'ha elaborat a partir de 5.000 valoracions de clients de balnearis de quatre i cinc estrelles d'aquest buscador de reserves d'hotels. Els altres dos balnearis més ben valorats són de cinc estrelles, el Gran Hotel La Toja, d'O Grove (Pontevedra), amb una puntació de 9, i el Gran Hotel Las Caldas Villa Termal, d'Oviedo, amb una valoració de 8,7.

El gerent de l'Hotel Balneari Font Vella, Josep Ignasi Avilés, ha valorat molt positivament el resultat de l'estudi i ha destacat que "per a nosaltres l'opinió dels clients és bàsica per definir la política d'empresa i buscar l'excel·lència". "Obtenir una puntuació tant alta confirma la vocació de servei que té el balneari i ens motiva per seguir treballant oferint sempre la millor relació qualitat-preu", ha afegit.

L'Hotel Balneari Font Vella es troba a la vila termal de Sant Hilari Sacalm, envoltat del Massís de les Guilleries i el Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera. La població és coneguda com la 'vila de les cent fonts' per la puresa de les aigües que brollen de les fonts del seu entorn, entre les quals hi ha la Font Vella que dóna nom a l'hotel.

L'hotel consta d'un edifici històric completament rehabilitat i dos edificis de nova construcció. Tot el complex va ser inaugurat el 2008 a partir de la iniciativa de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm amb la intenció de recuperar la tradició balneària del municipi. L'edifici històric acull la recepció, diferents zones nobles i un total de sis emblemàtiques habitacions que combinen la modernitat de les darreres tendències amb el caire senyorial d'un edifici centenari.

Així mateix, l'hotel incorpora un primer edifici annex de nova planta, amb 24 junior suites àmplies i confortables, amb bany complet totalment equipat, vestidor i zona de lectura i Wi-fi, i un segon edifici on es troba el balneari amb la zona de tractaments i massatges, el circuit termal amb piscina climatitzada i el solàrium.