Detingut a Girona un menor que circulava contra direcció amb una moto robada

El jove no té carnet i va intentar escapar corrents de la policia

La Policia Municipal de Girona ha detingut un noi menor d'edat acusat d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle. Els agents van interceptar el noi mentre circulava contra direcció amb una moto pel barri de Sant Narcís. En veure la policia, el jove va deixar la moto a terra i va començar a córrer. Els agents el van perseguir i, poc després, el van aconseguir interceptar.

Després de fer diverses comprovacions sobre el vehicle i identificar el jove, van comprovar que la motocicleta constava com a sostreta i que el noi no tenia ni llicència ni permís de conduir. A més, sobre el jove - que és veí de Girona- constava una ordre de desaparició. Els fets van passar al voltant de les set de la tarda, quan una unitat de la Policia Municipal estava fent tasques de seguretat ciutadana. Els agents van passar amb el vehicle policial per l'avinguda de Sant Narcís quan van veure un ciclomotor que sortia contra direcció des del carrer de Santiago Rusiñol. El conductor del ciclomotor, en veure el vehicle policial, va llençar la moto a terra uns metres més endavant i va fugir corrents.

Immediatament, els policies van iniciar una recerca per aquesta zona que va culminar al cap de poca estona quan van poder aturar el jove mentre corria pel carrer de Francesc Artau.

Després de fer diverses gestions per esbrinar el propietari del ciclomotor i d'identificar el jove conductor, els agents van poder comprovar que aquest vehicle estava sostret i que el menor no disposava de permís ni llicència de conducció.

Per tot això, els agents van detenir el menor, resident a Girona, i sobre qui constava una ordre de desaparició, com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.