Girona assajarà la cadena humana aquest dissabte

L'acte tindrà lloc a la plaça Catalunya a dos quarts de vuit del vespre

L'assemblea Nacional Catalana (ANC) realitzarà aquest cap de setmana una vintena de cadenes humanes arreu de Catalunya i a l'estranger que serviran d'assaig per la Via Catalana cap a la Independència.

Alguns dels llocs on es faran els assajos de la cadena són Girona, Mataró o la Pica d'Estats. Demà, el Gironès per la Independència realitzarà una cadena humana al centre de Girona, que comptarà amb dos ramals, un que es desplegarà per la Rambla i un altre que ho farà pel carrer Santa Clara. Començarà a dos quarts de vuit de la tarda a la Plaça de Catalunya de Girona, on desenes de voluntaris s'encarregaran d'indicar als assistents on s'han de col·locar per fer realitat la cadena humana.

Aquest mateix dissabte se celebrarà una altra cadena humana a la Pica d'Estats entre les dotze i la una del migdia. Amb motiu de la mobilització, la reunió mensual que porta a terme el Secretariat Nacional de l'ANC se celebrarà a l'església d'Àreu, al Pallars Sobirà.

Així mateix, Mataró viurà també dissabte una cadena humana subaquàtica. La mobilització es farà a les cinc de la tarda a la platja del Varador, al nord del port de Mataró. La cadena farà un cercle, des de la sorra de la platja, fins a uns quants metres sota l'aigua.