Busquen una dona de 67 anys desapareguda a Palafrugell

Aquesta és la tercera vegada en deu mesos que desapareix

La Policia Local de Palafrugell, els Mossos d'Esquadra i efectius de Protecció Civil busquen a una veïna de 67 anys, Victòria Martínez, que va desaparèixer ahir al migdia.

La dona va marxar del centre de dia situat al carrer Bonai de Palafrugell (Baix Empordà) i, des de llavors, no ha tornat.De moment, els efectius de recerca no tenen cap indici sobre la seva localització i la busquen pel poble i zones properes. Aquesta és la tercera vegada en deu mesos que la dona desapareix. El primer cop va ser el mes d'octubre de l'any passat quan la dona va marxar i els Bombers van localitzar-la dos dies després a Calella de Palafrugell; el segon cop es va produir el 18 de maig passat.

L'avís el va donar la família ahir, dijous al migdia, en veure que la dona no retornava a casa. Des del primer moment, efectius de la Policia Local, Bombers, Protecció Civil i Mossos d'Esquadra van començar a buscar-la pel poble. La dona, que anava vestida amb pantalons foscos i una camisa de flors, va marxar de la residència geriàtrica del poble cap a dos quarts d'una del migdia.

Aquest divendres, els efectius de recerca continuen les tasques que s'han focalitzat dins del poble i per les zones properes. Els equips que hi treballen continuen sense disposar de cap indici que ajudi a localitzar-la. Aquesta és la tercera vegada que la dona desapareix en els darrers deu mesos. El primer cop es va produir el passat mes d'octubre quan la veïna va passar dos nits al ras.

En aquest cas, els Bombers van localitzar-la al passeig de la Torra, a Calella de Palafrugell, visiblement desorientada, amb hipotèrmia i amb un turmell regirat. El segon cop es va produir el passat 18 de maig quan la veïna va sortir de casa seva i no retornar tot i que va ser localitzada un dia després amb bon estat de salut dins d'una barraca al paratge Aubi, a Palafrugell mateix.