El PSC de Girona vol que l'Ajuntament pagui per posar una pantalla i seguir la final de l'Eurocopa

Ángel Martínez considera que la proposta respon a "l'interès" de la ciutadania

El regidor del grup municipal PSC-Girona pel Canvi, Ángel Martínez, ha demanat la instal·lació d'una pantalla gegant a Girona per tal que els ciutadans puguin veure la final de l'Eurocopa.

El dimarts, la Selecció Espanyola de Futbol es va classificar per a la final de l'Eurocopa, que se celebrarà el diumenge 14 de juliol a les 21h. "Aquesta Eurocopa compta amb la participació de quatre jugadors catalans: David Raya, Dani Olmo, Lamine Yamal i Marc Cucurella que han jugat a un altíssim nivell i que han engrescat a petits i grans a seguir i gaudir d’una de les competicions en l’àmbit futbolístic més importants a escala mundial” ha explicat el regidor.

Diverses ciutats catalanes ja estan programant activitats per al partit del diumenge, com ara la instal·lació de pantalles. En aquest context, Martínez ha afirmat que "atès l’interès de la ciutadania a Girona i l'impacte esportiu de l’esdeveniment, demanem que s'instal·li una pantalla on la gent de la ciutat pugui veure el partit de futbol junts i amb qualitat".

La final de l'Eurocopa és un dels esdeveniments esportius més destacats d'aquest estiu, juntament amb les Olimpíades. Per això, el regidor Martínez ha aprofitat per demanar a l’equip de govern que “davant d'esdeveniments d'aquesta magnitud, desenvolupi un protocol per oferir als gironins i gironines la possibilitat de gaudir de l'esport i els seus valors en pantalles a la ciutat”.

“Aquest esdeveniment promet unir la ciutat en un esperit de comunitat i passió pel futbol, oferint als ciutadans l'oportunitat de viure la final en un ambient festiu i inclusiu” ha conclòs Martínez.