Tres detinguts i més de 3.800 plantes de marihuana comissades en un bosc de Vidreres

La Policia Local va rebre informació de veïns que apuntaven a una plantació als pantans de Can Llobet

Agents de la Policia Local de Vidreres (Selva), en col·laboració dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Santa Coloma de Farners, han detingut tres homes de 23, 31 i 39 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir ahir, 9 de juliol quan els Mossos d’Esquadra juntament amb la Policia Local de Vidreres van realitzar un operatiu conjunt per tal de desmantellar una plantació exterior de marihuana a la zona boscosa de la Torre de Can Llobet. El desmantellament també va comptar amb la col·laboració de l’ADF.

El dia abans la Policia Local de Vidreres va tenir coneixement, gràcies a la col·laboració ciutadana, que a la zona dels pantans de Can Llobet se sentia una forta olor d’aquesta droga i que, per tant, hi podria haver un cultiu de marihuana.

Quan la Policia Local de Vidreres va anar a fer comprovacions van localitzar un gran cultiu i tres homes que suposadament cuidaven la plantació que van quedar detinguts.

En l’operació es van localitzar 5 parcel·les conreades amb un total de 3.832 plantes d’una alçada d’entre 80 centímetres i un metre, un campament muntat amb una tenda de campanya amb una taula de càmping i restes de menjar, una bombona de butà connectada a uns fogons per cuinar i moltes deixalles escampades per terra.

A la rodalia es van localitzar dues piscines grans connectades entre elles, eines de cultiu com xerracs, pales, serres de mà, productes d’adob i mànegues d’aigua desplegades al llarg dels camps i connectades entre les piscines.

Els detinguts passaran pròximament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Un cop més el cap de la Policial Local de Vidreres, Raül Real, ha remarcat la importància de la col·laboració ciutadana i la bona sintonia amb els Mossos d’Esquadra per a executar actuacions conjuntes.