Atrapen quatre lladres que van robar de matinada al Novavenda de Caldes

Els detinguts, d'entre 21 i 26 anys, van endur-se més de 700 euros en efectiu i una impressora

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Caldes de Malavella (Selva) han atrapat quatre lladres que van entrar a robar al supermercat Novavenda del municipi. Els detinguts, quatre joves d'entre 21 i 26 anys, van forçar la porta d'entrada al súper i, un cop dins, van arreplegar tots els diners en efectiu que van poder (més de 700 euros), un visor i una impressora.

El robatori va tenir lloc a finals de juliol. Després de dies d'investigació, els agents van aconseguir identificar-los i aquest dilluns en van detenir dos als domicilis on viuen. Els dos restants es van entregar voluntàriament a comissaria. Després de declarar davant del jutge, els quatre lladres han quedat en llibertat amb càrrecs. El robatori al supermercat 'Novavenda', situat a l'avinguda Catalunya de Caldes de Malavella, va tenir lloc la matinada del 30 de juliol. Els lladres van forçar la porta de l'establiment i, un cop dins, curiosament no es van endur res de menjar ni beure, sinó que van anar directament als llocs on podrien trobar-hi diners. De les caixes registradores i dels calaixos, es van emportar uns 730 euros en efectiu. A més, també van sostreure un visor i una impressora.

Després de rebre la denúncia, la Policia Local de Caldes i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar localitzar-ne els autors. Al cap d'uns dies, van poder posar nom i cognoms als lladres. Es tracta de quatre joves, d'entre 21 i 26 anys, veïns de Sant Celoni i de les Franqueses del Vallès.

Aquest dilluns, agents dels dos cossos van anar fins als domicilis on viuen els nois per detenir-los per un delicte de robatori amb violència. D'allà, se'n van endur dos d'emmanillats. I al cap de poques hores, els dos restants es van lliurar voluntàriament als mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners.

Els quatre lladres van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners aquest dimarts. Després de prendre'ls declaració, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs.