La Fira de Mostres s'amplia amb un espai dedicat al sector del metall

La 52a edició del certamen se celebrarà del 29 d’octubre al 3 de novembre

La Fira de Mostres, el certamen multisectorial més gran de Catalunya, inclourà per primera vegada un espai dedicat exclusivament al sector del metall. Fira de Girona ha signat un acord de col·laboració amb la Federació Patronal Metal·lúrgica de la Província de Girona amb l’objectiu de fomentar aquest sector. La 52a edició de la Fira de Mostres de Girona se celebrarà del 29 d’octubre al 3 de novembre.
 
Amb l’acord entre Fegmetall i la Fira de Mostres es pretén fomentar la divulgació i la representació de les empreses del sector metal·lúrgic a la resta de col·lectius presents a la fira així com als visitants que cada any recorren el certamen i que es xifren en prop de 100.000 persones.
 
Aquest acord es materialitzarà amb un espai de 150m2 a la carpa exterior de la Fira de Mostres dedicats exclusivament al sector on els visitants podran tenir un contacte directe amb diferents empreses del metall.
 
52a edició
 
Un any més la Fira de Mostres es portarà a terme a la Fira de Girona. El certamen, com se’l coneix tradicionalment, continuarà en aquesta edició la seva evolució per modernitzar-se amb nous espais, l’obertura a nous públics i l’aposta per nous conceptes empresarials.
 
La Fira de Mostres tindrà representats, entre altres, els sectors de l’alimentació, els serveis, la indústria, la decoració d’interiors, les mascotes i el motor. A més, comptarà amb una nova edició del Saló de l’Emprenedoria i, com a espai de reflexió i trobada del món econòmic i empresarial, acollirà diverses activitats paral·leles.