El ferit en el tiroteig a Riudellots de la Selva rep l'alta

Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant el grup que va fugir en dos cotxes

L'home que estava ingressat a l'hospital Josep Trueta ferit en el tiroteig d'ahir a Riudellots de la Selva (Selva) ha rebut l'alta aquest migdia, segons ha confirmat El Gerió Digital. La baralla entre dos grups de persones en una avinguda del polígon va deixar una víctima mortal d'un tret a la zona de l'estómac.

El seu germà va resultar ferit, també per un projectil a la cama i cops al cap. Després de rebre atenció al Trueta, ja ha rebut l'alta. Els Mossos segueixen buscant el grup que va fugir en dos cotxes del lloc dels fets.

Entre ells hi ha l'home que va obrir foc contra la víctima mortal i que, segons es veu en un vídeo difós per xarxes socials, va marxar del polígon amb un Golf de color gris amb els vidres esmicolats.

El cas, tutelat pel jutjat d'instrucció 1 de Santa Coloma de Farners, està sota secret de sumari.

La víctima mortal i el seu germà eren a la nau on van arribar els assaltants -segons les primeres investigacions a bord de dos vehicles-. Tots dos regentaven un negoci de transport internacional i reparació de camions.

Les primeres hipòtesis apunten que darrere el tiroteig, que va tenir lloc a plena llum del dia i al mig del carrer, hi hauria una possible revenja relacionada amb activitats il·legals.