Detinguda una parella que va robar 100 metres de cable de coure a Torroella de Fluvià

Els Mossos investiguen si podrien ser autors de més robatoris

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 11 de juny, a Torroella de Fluvià (Alt Empordà), un home i una dona, de 42 i 25 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de furt i danys.

Els fets van ocórrer el mateix dia 11, cap a un quart d’onze de la nit, quan una patrulla de la comissaria de Roses va rebre l’alerta per adreçar-se a la població de Torroella de Fluvià on s’havia localitzat un vehicle que podria estar implicat en la sostracció de cable de coure.

La informació se centrava sobre uns individus que anaven en un vehicle tot terreny que presumiblement, furtaven, tallaven i recollien el cable de coure. Quan la patrulla va arribar al lloc on inicialment s’havia detectat el cotxe, no van trobar-lo i van decidir fer una vigilància en alguns camins secundaris per poder interceptar-lo.

Poc després, van detectar el vehicle sospitós que venia des de darrera el cementiri i anava cap a la seva posició. Els agents el van aturar i van fer les comprovacions pertinents. Durant l’escorcoll van trobar més de dotze eines tipus cisalles, martells, claus, entre d'altres i 71 talls de cable de coure d’1,30 metres i d’1,50 metres. Un total d’uns 100 metres lineals de cable de coure.

Davant les evidències els mossos van detenir l’home i la dona que circulaven amb el turisme i van intervenir les eines i el cable sostret. La investigació no es dona per tancada i els agents també investiguen si els autors podrien estar relacionats amb fets similars.

Els detinguts, l’home amb antecedents, han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.