Olot dedicarà una sardana a Leo Messi

L'estrena oficial serà a la primavera

La ciutat d'Olot (Garrotxa) dedicarà una sardana al millor jugador del món, l’argentí Leo Messi. El Centre d’Iniciatives Turístiques de la ciutat n’ha impulsat la creació amb la col·laboració de la Penya Almogàvers Garrotxins i la Principal d’Olot, que ja hi està treballant.

L’estrena oficial serà a la primavera, amb una gran fira per tots seguidors del Futbol Club Barcelona. La sardana de Leo Messi sonarà per primer cop el proper deu de maig, a la plaça Major d’Olot. El CIT i la Penya Almogàvers Garrotxins s’han unit en una original iniciativa per reconèixer al millor jugador del món, la composició d’una sardana que ha encarregat a la Principal d’Olot.

La presentació de la sardana serà el plat fort d’una fira de productes del Barça que acollirà parades de tot Catalunya. Les entitats organitzadores treballen perquè aquesta sigui una gran festa del barcelonisme, que comptarà amb la presència d’antics jugadors del Barça, representants del club i algunes sorpreses encara per descobrir.Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.