La fira Manga&Còmic de Calonge i Sant Antoni se celebrarà del 28 al 30 de juny

Tindrà lloc al castell de Calonge

La fira Manga&Còmic de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) torna enguany al castell de Calonge el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30 de juny amb diverses parades de productes d’aquests gèneres, però també amb una extensa programació d’activitats.

Hi haurà concerts amb els grups i cantants Freak&Do, La Kame band, Wild Challengers, Nía catano, Bunny Kaisui, Vinsmoke Oscar; balls de J-pop i K-pop amb K-Pop Girona, Stardrop, D’Angels Duo, Nighthawk Crew i Kirara Projecte; xerrades amb els actors de doblatge Jose Posada, Marta Rodríguez i David García; presència d’autors de còmic, com Cels Piñol, Kim, Aitor Prieto, Francis Portela i Juan Samu.

També hi haurà altres activitats com una rèplica a mida real de l’Ecto1, el cotxe de “Caçafantasmes: més enllà”, un concurs de cosplay, zona de jocs, exposicions d’artistes, marxandatge, food trucks, i diverses sorpreses més que es faran públiques quan s’acosti la data.

Durant la presentació de la fira, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, ha explicat que “aquesta és una aposta molt important que va néixer vinculada al projecte Calonge, poble de llibres, però que ja té una entitat pròpia i està plenament consolidada”.

Ivan Carrasco, director de Manga&Còmic, ha comentat que “amb tot l’orgull del món, podem dir que organitzem un esdeveniment friqui, on comptarem amb tota classe d’activitats molt de moda dins el món friqui actual i per a tots els públics, ja que aquest és un món molt ampli”.