Una ginebra gironina, medalla de bronze en el major concurs internacional de licors

Noray Costa Brava va obtenir una puntuació de 87 sobre 100 al tast a cegues

Costa Brava Distillery ha anunciat que la seva ginebra insígnia, Noray, ha estat guardonada amb la medalla de bronze a la International Wine&Spirits Competition (IWSC) d'enguany.

Aquest certamen, considerat el més prestigiós del món en l'àmbit dels vins, licors i destil·lats, ha atorgat a la seva ginebra una puntuació de 87 punts sobre 100 al tast a cegues, destacant-la com una de les millors a la seva categoria.

"Estem increïblement orgullosos de rebre aquest reconeixement a l'IWSC, on es presenten destil·leries i cellers de més de 90 països de tot el món, i ser un dels guanyadors amb una nota tan alta, la veritat que ens enorgulleix i ens empeny a seguir fent-ho com fins ara i millorant dia a dia, estic molt content!" afirma Gerard Ruiz, propietari i fundador de Costa Brava Distillery.

"La nostra missió sempre ha estat capturar l'essència de la Costa Brava a cada ampolla de Noray, aquest premi és una validació al nostre esforç i estar al nivell o fins i tot per sobre de marques conegudes a tot el món és increïble, com diu el Girona FC estem en territori Champions".

Noray destaca per la seva combinació equilibrada de botànics acuradament seleccionats destil·lats artesanalment, que reflecteixen la riquesa i diversitat del paisatge de la Costa Brava.