Apple TV+ estrena la sèrie d'Eva Longoria ambientada a Vilanova de la Muga el 26 de juny

El rodatge també va tenir lloc a Garriguella i Besalú, entre d'altres

Després del rebombori que va generar a finals del 2022 l'arribada d'Eva Longoria i Carmen Maura a l'Alt Empordà pel rodatge de Land of Women, Apple TV+ ha publicat el tràiler de la sèrie limitada a una sola temporada i ha anunciat que l'estrena a la plataforma serà el dimecres 26 de juny.

Inicialment, es llançaran dos episodis i la resta s'aniran publicant un a la setmana fins a finalitzar el 24 de juliol amb el sisè i darrer capítol d'aquesta producció inspirada amb el llibre de Sandra Barneda del mateix títol i que està ambientat en el seu poble natal, Vilanova de la Muga.

Precisament aquest municipi de l'Alt Empordà ha estat escenari del rodatge, com també Garriguella i la vila comtal de Besalú (Garrotxa). La mini sèrie parla de la Muga, un petit i humil poble perdut a l'Alt Empordà on mai hi passa res, fins que arriben el trio d'americanes.

Aquestes són Gala (Eva Longoria), novaiorquesa i urbanita fins a la medul·la; la seva mare, Julia (Carmen Maura), que no havia tornat al seu poble des que se'n va anar d'allà sent molt jove; i Kate (Victoria Bazua), la filla de Gala, que ha viatjat enganyada, pensant que allò serien unes vacances familiars i que a la seva àvia no li queda gaire temps de vida.

Però de vacances, res. I Julia té una salut de ferro. En realitat, la Gala, la Julia i la Kate estan fugint de dos tipus molt perillosos als quals en Fred, el marit de Gala i pare de la Kate, els deu diners, molts diners… Si volen mantenir-se fora de perill, el millor és amagar-se en aquest poble proper a l'Albera i creuar els dits perquè cap veí s'assabenti que viuen per allà.

Les tres dones s'adonaran que la Muga no és només un lloc on mantenir-se fora de perill sinó també és la seva oportunitat per començar de zero i trobar-se a si mateixes.