L'Espai Gironès anuncia el guanyador d'un passeig a bord del Nautilus

Josep Miquel Almarcha podrà pujar al vaixell i convidar 10 persones

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha anunciat el guanyador de la tercera experiència d'aquest estiu; un passeig a bord del vaixell Nautilus amb 10 acompanyants.

L'afortunat és Josep Miquel Almarcha, de Palamós,

Resten per ser sortejades 3 experiències estiuenques més (un bateig de submarinisme, un sopar en un xiringuito de platja i una excursió en veler), a més dels premis estrella: 8 premis finals de 500 euros per gastar als establiments de l’Espai que es sortejaran entre tots els participants un cop finalitzat el període de promoció. Per poder optar a fer‐se amb ells només s’han de presentar tiquets de compra per valor de 20 euros al punt d’informació de la planta baixa.

Un cop fet això es rebrà una butlleta per participar en el sorteig dels 500 euros i un codi amb el que els divendres pot comprovar‐se si s’ha guanyat una de les experiències a través d’una aplicació disponible al Facebook del centre comercial.

La promoció durarà fins el 30 d’agost, realitzant‐se els sorteigs que encara queden per fer els dies 9, 16 i 23 d’agost (experiències) i el 31 del mateix mes (premis de 500 euros).