Unes 500 persones assisteixen a la cloenda del MagicInterFest

El festival es va tancar ahir després d’una setmana d’activitats

Unes 500 persones van seguir ahir a la nit la Gala Internacional de Màgia que va posar el punt i final a la IIa edició del MagicInterFest, el festival de màgia internacional de la Costa Brava Centre. El festival es va tancar ahir després d’una setmana d’activitats en la que ha comptat amb la participació d’il∙lusionistes de diversos països europeus.

L’activitat principal d’aquesta segona edició es va celebrar ahir a la nit al Mas Falet de Sant Antoni de Calonge, organitzador de l’esdeveniment. La nit es va obrir amb un sopar màgic amb la cuina d’autor de Mas Falet i es va tancar amb una gala internacional de màgia que va comptar amb la participació dels il∙lusionistes Xevi (Catalunya), Edgard, (Estat Espanyol), Míster Júpiter (Hongria), Mikael Szanyiel (França) i Peki (Alemanya).

L’il∙lusionista Xevi, que és també el director artístic del festival, va ser l’encarregat d’obrir la gala i d’anar presentant les diferents actuacions a partir de diferents trucs de màgia en alguns casos amb la col∙laboració del públic. Abans, Andrei Maslak, president de Mas Falet, havia donat la benvinguda als assistents i va voler fer un reconeixement a l’il∙lusionista Xevi pels seus 55 anys de trajectòria en el món de la màgia.

La màgia còmica de Mikael Szanyiel, els trucs de manipulació de Míster Júpiter, els espectaculars muntatges del mag Edgard i els trucs d’aparició de Peki que van deixar l’escenari ple de flors van sorprendre el públic que va seguir amb entusiasme la gala.

Una setmana d’activitats

La directora del festival Anastasia Gnezdilova va fer ahir a la nit un balanç positiu d’aquesta edició. “Tot i que, per problemes tècnics no hem pogut completar la programació que teníem prevista, estem satisfets d’aquesta segona edició”. La directora va assegurar que “ens estem acostant al nostre objectiu de promoure un festival internacional de màgia de referència a la Costa Brava Centre, portant les primeres figures mundials de la màgia”.

Anastasia Gnezdilova va remarcar que “aquest any el festival ha sortit al carrer amb espectacles gratuïts a diferents poblacions i això ens ha permès arribar a més públic per donar a conèixer el MagicInterFest”. En el mateix sentit, el director artístic del festival, l’il∙lusionista Xevi, ha destacat que “la màgia va arrelant a la Costa Brava”.

La II edició del MagicInterfest es va obrir diumenge i durant aquesta setmana s’han ofert actuacions gratuïtes al carrer dels il∙lusionistes Gonzalo, Alain Denis i Vilarasau a Palamós, Sant Antoni de Calonge, Calonge i Platja d’Aro.