Mor ofegada una dona de 71 anys en una platja de Roses

La víctima ha perdut la vida a la platja del Salatar, a Santa Margarida

Una dona de 71 anys i nacionalitat espanyola ha mort ofegada aquest dissabte al matí en una platja de Roses (Alt Empordà). Segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil (DGPC), l'avís del sinistre s'ha rebut a les 10.13 hores del matí a la platja del Salatar, a Santa Margarida.

Segons les primeres informacions, una dona ha avisat als socorristes de la Creu Roja que una amiga seva s'estava banyant i tenia problemes. Els socorristes ràpidament han tret la víctima de l'aigua, ja inconscient, i han realitzat les primeres maniobres de reanimació. El SEM ha enviat dues ambulàncies al lloc dels fets i els professionals sanitaris han fet maniobres de reanimació sense èxit.

En aquest succés també hi ha treballat el cos dels Mossos d'Esquadra, amb 2 patrulles de la Comissaria de Roses. Un cop s'ha certificat la mort de la dona, els serveis funeraris s'han fet càrrec del cos. A la platja on ha passat l'incident hi havia bandera verda i feia pocs minuts que havia començat el servei de vigilància de la Creu Roja.