Blaumut obre els concerts del Portalblau a la Mar d'en Manassa

Unes 5.000 persones van assistir a la cantada d'havaneres de l'Escala

Blaumut serà l'encarregat aquest divendres de posar en marxa l'escenari de la Mar d'en Manassa, dins la programació del Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània, Portalblau (22.30h). D'altra banda, unes 5.000 persones van assistir ahir a la 36ena cantada d'havaneres de l'Escala, organitzada per la penya blaugrana.

Blaumut és una formació integrada per Oriol Aymat (violoncel), Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí) i Manel Pedrós (bateria). Seran els primers a actuar aquest estiu en un dels escenaris més emblemàtics del festival Portalblau, a primera línia de mar. Per la Mar d'en Manassa hi passaran també The Mamzelles (6 d'agost), Marina Rossell (9 d'agost) i Macedònia (10 d'agost).Havaneres

D'altra banda, aquest dijous se celebrava la 36ena edició de la cantada d'havaneres de l'Escala, que anualment organitza la Penya Blaugrana de l'Escala, amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Escala.

Havaneres

Unes 5.000 persones s'ho van passar d'allò més bé amb una cantada en què van participar Els Pescadors de l'Escala, Arjau i Ultramar. Per primer cop, la cantada es retransmetia per ràdio arreu de Catalunya a través de La Xarxa de Comunicació Local, amb el suport de Ràdio l'Escala.

Com ja és tradicional, un dels moments més emotius és quan els tres grups canten plegats, per finalitzar la trobada, la Bella Lola, El meu avi i el cant dels Segadors.