Diversos ferits en un xoc entre una furgoneta i un turisme al Túnel de Bracons

La carretera ha quedat tallada i els Bombers han excarcerat a l'ocupant d'un vehicle

ACTUALITZAT 20h | Sis persones han resultat ferides aquesta tarda en un accident de trànsit a la carretera C-37 dins el Túnel de Bracons en el terme municipal de la Vall d'en Bas (Garrotxa) segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s'ha produït a les 16:35h en el punt quilomètric 0 quan, per causes que es desconeixen, han col·lidit una furgoneta i un turisme. Fins allà s'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra que han procedit a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa generant cues de fins a quatre quilòmetres.

Per la seva banda els Bombers de la Generalitat hi han desplaçat fins a sis dotacions terrestres i han procedit a excarcerar a una persona que ha quedat atrapada a l'interior d'un dels vehicles afectats.

Al seu torn el Sistema d'Emergències Mèdiques s'hi ha apropat amb sis ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats i ha atès els ferits. Entre ells hi havia quatre en estat menys greu evacuats a l'Hospital Josep Trueta de Girona, un de greu al Parc Taulí de Sabadell i un menys greu a l'Hospital de Vic.