Figueres acollirà el primer seminari sobre 'winebranding' de Catalunya

El Marca Vi es realitzarà el 6 de setembre i hi participaran destacats especialistes

Figueres acollirà el 6 de setembre el Marca Vi, dins de la XXIX Mostra del Vi de l'Empordà, que pretén esdevenir un referent en creació de marca en l'àmbit del vi i l'enoturisme a Catalunya, a més de ser una eina per a tots aquells negocis a l'entorn del vi que necessitin millorar la seva comunicació i el seu posicionament.

La presentació del seminari s'ha realitzat aquest matí al Pati del Txot's de Figueres i ha anat a càrrec del regidor d'hisenda, comerç i turisme de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, del  Director conseller del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ramon Ramos  i  del director del Marca Vi, Pau Canaleta.

En aquesta primera edició, comptarà amb destacats especialistes en màrqueting, comunicació i enoturisme com el professors de màrqueting d'EAE i la URV, David Riu i Jaume Gené, la Directora General de Turisme de la RIoja, Mónica Figuerola, els professors de turisme de la UdG, José Antonio Donaire i Jaume Marin o el consultor en comunicació, Pau Canaleta.
 
Aquesta jornada, a més de ser pionera a Catalunya, és un pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l'Empordà  i compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la DO Empordà.

El Marca Vi es realitzarà a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres al llarg de tot el dia i finalitzarà amb un tast horitzontal de vins de l'Empordà de l'anyada 2009 a càrrec de la sumiller especialitzada en els vins de l'Empordà, Laura Masramon.

Les inscripcions així com el programa, horaris i activitats, es pot consultar al web del seminari.