Laura Andrés actua a Girona i Sant Joan de les Abadesses aquest cap de setmana

La pianista i compositora interpretarà el seu darrer treball a l'Auditori i al SAT Teatre

La pianista i compositora, Laura Andrés, arriba aquest cap de setmana a la demarcació de Girona on ha programat dues actuacions per a presentar el seu darrer treball, Venus, que conforma el tercer llarga durada després de Blanc (2021) i Kintsugi (2022).

El primer dels concerts tindrà lloc a l'Auditori de Girona aquest divendres 24 de maig a les 20h i el següent “viatge a Venus” serà just l'endemà, al SAT Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) a les 21h. 

A Venus la Laura no hi va sola: l’acompanya en escena la violinista guanyadora d’un Latin Grammy, Roser Loscos.

Laura Andrés és guanyadora d'un premi Enderrock al millor disc de música clàssica i contemporània. Després d’una vida dedicada a la docència i a metodologies holístiques innovadores, la Laura va iniciar un camí en solitari que l’ha dut a tocar arreu del país, així com també a Madrid, Lecce (Itàlia) o a Brussel·les.

La seva música és considerada un bàlsam per l’ànima, en la línia d’autors com Ludovico Einaudi o Yann Tiersen

Paral·lelament, fruit del seu treball com a músic, ha desenvolupat una faceta mediàtica al col·laborar amb artistes com Shakira, Beth, o el mateix Andreu Buenafuente a TV3, i en programes de talents com Operación Triunfo

Les entrades dels concerts es poden trobar als punts de venda oficials de l’Auditori i del SAT Teatre, com també al mateix web de l’artista, laurandres.com