Quatre detinguts per cultivar marihuana dins de casa

Les detencions han tingut lloc al barri de la Font de la Pólvora a Girona

Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona ha acabat amb la detenció de quatre persones al barri de la Font de la Pólvora de Girona, acusats d'un delicte contra la salut pública per cultivar marihuana a pisos. En total, els agents van entrar a registrar cinc domicilis. A un hi van trobar 153 plantes i, en un altre, fins a 152.

En l'operatiu també es van fer inspeccions a dos bars de la zona, amb el resultat d'una vintena de persones identificades. En l'operatiu hi va participar la Brigada Mòbil i la Unitat Canina dels Mossos. Els dos cossos policials han informat que es tracta d'una actuació per preservar la seguretat ciutadana. Agents dels Mossos d'Esquadra -amb participació de la Brigada Mòbil i la Unitat Canina-, juntament amb agents de la Policia Municipal de Girona, van dur a terme un operatiu conjunt el passat 31 de juliol al barri de la Font de la Pólvora, al sector est de la capital gironina.

L'objectiu de l'actuació policial conjunta és el de preservar la seguretat ciutadana al barri. El resultat d'aquesta acció va ser l'entrada i registre a cinc domicilis del barri. En un dels pisos, els agents van localitzar 152 plantes de marihuana i, en un altre dels immobles, fins a 153 plantes. Com a resultat d'aquests registres, es van detenir quatre persones acusades d'un delicte contra la salut pública.

A més, en el marc de la mateixa operació policial, també es van fer inspeccions a dos bars del barri, amb el resultat de 20 persones identificades.

Els mossos han informat que la coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir possible situacions de vulneració de la llei de seguretat ciutadana.