Atraquen a punta de pistola el Banc Popular de Sant Feliu de Pallerols

Els lladres, que duien part del rostre tapat, s'han emportat diners de l'entitat

Els Mossos d'Esquadra busquen dos lladres que aquesta tarda han atracat a punta de pistola la sucursal del Banc Popular a Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). L'atracament ha tingut lloc cap a les dues del migdia, poc abans que l'entitat tanqués. Els lladres, que duien part del rostre tapat, han amenaçat l'empleat que hi havia rere el taulell amb l'arma -no se sap si era simulada- i li han exigit que els donés diners.

Un cop han aconseguit el botí, han marxat del lloc deixant el treballador lligat. L'home s'ha pogut deslligar poc després i ha estat ell mateix qui ha donat l'alerta. Els mossos han obert una investigació per intentar localitzar els atracadors. L'atracament a l'entitat bancària de Sant Feliu de Pallerols, situada a la plaça Firal del municipi, ha tingut lloc pels voltants de les dues de la tarda. Els dos lladres, que duien la cara semitapada, han entrat a la sucursal i han amenaçat el treballador que en aquells moments hi havia per atendre els clients.

Els atracadors l'han encanonat amb una pistola (no se sap si l'arma era o no simulada) i li han exigit que els entregués diners. Un cop han tingut el botí, del qual no ha transcendit la quantitat, els dos homes han fugit del lloc. Abans, però, i per assegurar-se guanyar temps, han lligat el treballador. L'empleat, que no ha patit cap ferida, s'ha pogut deslligar al cap de poca estona. Ha estat ell mateix qui ha sortit a l'exterior a demanar ajuda i ha donat l'alerta.

Els Mossos d'Esquadra han anat fins a la sucursal per recollir proves i també han demanat les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat. La Unitat Territorial d'Investigació (UTI) s'ha fet càrrec del cas i treballa per intentar localitzar els atracadors. De moment, no hi ha detinguts.

A principi de mes, a l'Alt Empordà

El passat 1 de juliol, dos lladres van intentar atracar a punta de pistola una sucursal de 'la Caixa' a Palau-saverdera (Alt Empordà). Quan faltaven pocs minuts perquè l'entitat tanqués, els dos individus, que anaven a cara descoberta, van entrar a la sucursal i van amenaçar un dels treballadors. Fins i tot, en aquest cas, van arribar a colpejar-li el cap amb la culata de l'arma i li van fer un petit trau.

Un testimoni que va presenciar l'entrada dels lladres a l'entitat va ser qui va alertar la policia. En aquella ocasió, els dos atracadors no van tenir temps d'arreplegar els diners i van fugir.