Buenafuente inaugura una exposició de pintura a Blanes dins el Festival Internacional de Cinema

La mostra està a la Casa Saladrigas conjuntament amb una altra de Javier Mariscal

Andreu Buenafuente ha inaugurat una exposició de pintura a Blanes (Selva) dins de la programació del I Costa Brava International Film Festival. La mostra es titula 'Naturalment' i busca una de les fonts d'inspiració que té l'artista: la naturalesa.

En una part de l'exposició hi ha algunes de les pintures amb una clara influència de Miró, on predominen els colors estridents i vius. A l'altra, els tons obscurs predominen en les obres. 'Naturalment' està exposada a la segona planta de la Casa Saladrigas, en un edifici on també hi ha una mostra pictòrica de Javier Mariscal en motiu del festival de cinema.

En l'altra sala, que dona al mar, els paratges naturals segueixen tenen una elevada influència. Malgrat tot, en aquest cas hi predominen els colors més obscurs. Aquesta tendència mostra l'època en què Buenafuente els va pintar, tal com explica el mateix artista.

De fet, el també comunicador i humorista, assegura que les pintures intenten plasmar el ser estat vital creant mons diferents. A vegades, uns punts suspensius es transformen en circuits de telecomunicacions o en d'altres són vegetacions, animals i monstres.

A la primera planta de l'edifici hi ha una exposició de l'artista i dissenyador Javier Mariscal. Les dues mostres han desembarcat a Blanes en motiu de la primera edició del Festival Internacional de Cinema de Blanes que va arrencar aquest cap de setmana. Les exposicions es podran veure fins el 31 de maig.