Mor un turista després de caure al buit des d'un balcó d'un hotel de Lloret de Mar

La víctima tornava de festa i s'ha precipitat des d'una alçada de cinc pisos

Un jove turista alemany ha mort aquesta matinada a Lloret de Mar (Selva) després de caure al buit des d'un balcó d'un hotel. Els fets han passat cap a la una de la matinada i, segons sembla, la víctima havia tornat a l'habitació després de sortir de festa. El jove s'allotjava a l'hotel Montevista i s'ha precipitat des d'una alçada de cinc plantes. Arran de l'impacte contra el terra, la víctima ha mort gairebé a l'instant.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat Policia Local, mossos i efectius d'emergències mèdiques, que no han pogut fer res per salvar-li la vida. Segons les primeres hipòtesis, el jove no estaria fent balconing -saltar del balcó a la piscina- sinó que es tracta d'una caiguda accidental. El jove alemany havia arribat a Lloret de Mar per passar-hi uns dies de vacances. S'allotjava a l'hotel Evenia Montevista, situat al número 15 de l'avinguda de la Roca Grossa. Aquesta matinada, pels voltants de la una de la nit, el noi ha tornat a l'hotel després de sortir de festa. Ha estat poca estona després quan s'ha precipitat al buit des del balcó d'una de les habitacions.

La víctima ha caigut des d'una alçada de cinc pisos i, a conseqüència de la trompada, ha mort pràcticament a l'instant. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diversos agents de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i també efectius d'emergències mèdiques, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons les primeres hipòtesis, el jove no estaria fent balconing -saltar del balcó a la piscina- sinó que es tracta d'una caiguda accidental.

A finals de juny, un altre jove alemany també es va precipitar al buit per accident des d'un balcó d'un altre hotel de Lloret de Mar. El turista s'allotjava en una habitació del primer pis de l'hotel Esmeralda. Durant la nit, el jove va sortir a l'exterior per airejar-se, ja que estava molt marejat (segurament, per la ingesta d'alcohol).

Quan es va repenjar a la barana, va perdre l'equilibri i va precipitar-se. Els serveis sanitaris el van traslladar fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va estar-se uns dies a l'UCI arran de la gravetat de les ferides que va patir.