L'USAP de Perpinyà visitarà Girona per a promocionar el rugbi entre els més joves

La trobada forma part d’un projecte transfronterer amb el GEiEG

El Club de Rugbi USAP de Perpinyà, en col·laboració amb l'escola Joan Bruguera de Girona, ha programat una vista que farà l’entitat a aquesta escola el pròxim 16 de maig. A la trobada, hi assistiran jugadors professionals i educadors del Club amb qui els alumnes podran intercanviar jocs i experiències i conèixer de primera mà el món del rugbi i els seus valors.

El passat 20 d'abril, 30 infants d'aquesta escola ja van venir a visitar amb les seves famílies l'estadi Aimé Giral i van participar de tallers d'iniciació al rugbi. També van assistir a un partit de l'USAP contra el Lió, amb victòria dels catalans. Ara, l'USAP es disposa a fer el camí invers.

Aquestes visites a les escoles formen part d'un projecte transfronterer que han iniciat amb el GEiEG i  que busca desenvolupar la pràctica del rugbi a Girona,  així com reforçar la cultura i la identitat que comparteixen els catalans de banda i banda dels Pirineus.

La trobada a l’escola serà a partir de les 14 hores. Els tallers de rugbi amb l’alumnat començaran a les 14:30 hores. Durant l’acte, el Director General de l’USAP, Bruno Rolland i el president del GEiEG, Francesc Cayuela explicaran el projecte a la resta de personalitats que hi assistiran.

S’espera, entre d’altres, la visita de l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, del subdelegat del Govern a Girona,  Pere Parramón i la representant territorial d’esports, Anna Julia.