Cap Roig balla al ritme del Club Súper 3

En Roc, la Lila, la Pati Pla, el Pau i en Fluski han fet moure l'esquelet als més de 2.000 espectadors

La Lila, el Roc, la Pati Pla, en Pau i en Fluski han estat els encarregats de fer vibrar i ballar els més de 2.000 espectadors, petits i no tant petits, que s'han reunit aquest diumenge a Calella de Palafrugell per veure l'espectacle únic del Súper3 dins del Festival de Cap Roig.

El muntatge, que ha barrejat música, teatre i aventures, ha narrat de forma divertida les peripècies que pateix en Roc per aconseguir demanar-li una cita a la Pati Pla. A ritme de 'Benviguts', 'Uh, oh, no tinc por', 'El meu destí' o 'Alguna cosa més', els més menuts han gaudit amb aquesta proposta única que es troba dins de la nova secció del certamen, el Cap Roig mini.

El concert ha penjat el cartell d'entrades exhaurides. Mitjançant històries còmiques i cançons divertides, la família del Super3 ha ofert un espectacle únic aquest diumenge dins del Festival de Cap Roig. Enguany, com a novetat, el certamen ha creat una secció dedicada als més menuts, el Cap Roig mini. Aquesta nit de diumenge, uns 2.000 espectadors - petits i grans- s'han aplegat a l'escenari dels jardins botànics de Calella de Palafrugell per escoltar algunes de les obres musicals més exitoses de la família més original i mediàtica de TV3.

L'espectacle ha començat amb la cançó 'Benvinguts', ha continuat amb 'Superesmorzar', 'Uh, oh, no tinc por', 'El meu destí', 'Desmond', 'M'agrada l'esport' o la mítica '20 anys del Super3' que els espectadors han cantat a ple pulmó. El concert, que compta amb tres representacions que es faran fins el proper dimarts, ha penjat el cartell d'entrades exhaurides i una dels dos properes espectacles també ha venut totes les localitats posades a la venda.

El muntatge, que ha comptat amb tots els personatges de la família Super3, explica les peripècies i problemes que ha de superar en Roc per aconseguir demanar-li una cita a la Pati Pla. Un objectiu que, finalment, aconsegueix. I és que aquests dos joves, conjuntament amb la Lila, són els personatges preferits dels infants. "M'agrada molt la Lila perquè és valenta, intel·ligent i perquè m'encanta el color lila", explicava una de les espectadores, la Joana. En Marc, d'altra banda, es decanta per en Roc perquè "sap tocar la guitarra, és divertit i li agrada el color verd".

Més enllà de les preferències, tots els menuts han coincidit en ressaltar que la família Super3 és el programa que "més veuen" per televisió. "M'agraden molt tots els dibuixos i les històries d'aventures i quan els meus pares em van regalar una entrada per veure a tots els personatges em vaig posar molt contenta", detalla la Maria. Un fet que ha quedat clarament palès aquesta nit quan ella, com molts dels espectadors, han mogut l'esquelet seguint el ritme dels sons de la família Super3. L'acte ha comptat amb l'assistència de diverses personalitats com la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont.