Diana Krall enamora el públic de Cap Roig

El concert de l'artista canadenca ha omplert de gom a gom el certamen de Calella de Palafrugell

L'artista i pianista canadenca, Diana Krall, ha seduït els més de 2.000 espectadors que s'han aplegat aquesta nit al Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell (Baix Empordà).

La cantant ha ofert un ampli repertori musical del seu últim disc, 'Glad Rag Doll', que va sortir al mercat l'any passat, amb obres com 'We just couldn't say goodbye' o 'Ain't no sweet man', entre d'altres. Des del primer moment, la diva del jazz femení universal s'ha dirigit al públic i ha agraït la bona benvinguda que ha rebut en aquest indret de la Costa Brava. "Quin lloc més meravellós, és un privilegi poder tocar en un lloc tant encantador", ha assegurat. Aquesta és la segona vegada que Krall actua al festival.

Per segon cop en menys de tres anys, l'artista Diana Krall ha pujat a l'escenari del Festival Cap Roig aquest dissabte a la nit per presentar el seu últim disc, 'Glad Rag Doll'. Enmig d'un públic bolcat que ha aplaudit fervorosament cada una de les seves peces, l'artista ha ofert un ampli repertori que ha comptat amb cançons tant reconegudes com 'We just couldn't say goodbye' o 'Ain't no sweet man', 'Just like a butterfly', 'Everything's made for love', 'Let it rain', 'Temptation', 'Fly me to the moon' o 'S'wonderful' entre moltes d'altres. El punt i final l'ha posat una cançó molt tendra anomenada 'Prairie Lullaby'. Tal i com s'ha pogut escoltar durant el concert, el seu nou àlbum introdueix nous instruments, músics i gira entorn de la nostàlgia, el consol i el dolor.


Aquest cop, l'artista ha estat acompanyada per cinc músics, el guitarrista, Aram Bajakian, el baix, Dennis Crouch, el violinista, Stuart Duncan, Karrien Riggins a la percussió i Patrick Warren als teclats. Enmig d'un escenari amb reminiscències fantàstiques, el concert ha seduït als 2.118 espectadors que s'han aplegat als jardins botànics d'aquesta localitat de la Costa Brava. En aquest sentit, la mateixa artista ha volgut començar l'espectacle ressaltant que s'havia sentit molt a gust durant aquests dies a Calella de Palafrugell. "Quin lloc més meravellós i encantador és un privilegi poder tocar aquí", ha assegurat. D'altra banda, Krall també ha explicat que havia estat gaudint de la gastronomia gironina durant els dos dies que ha passat per aquesta zona.

L'espectacle ha comptat amb l'assistència de personalitats i polítics rellevants com el president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, el periodista Manuel Fuentes o l'artista Pilarín Bayés.

De nou, el segon concert d'aquesta 13a edició del festival ha exhaurit totes les entrades disponibles. Ahir, divendres, els Manel també van fer un ple absolut. Des d'aquest cap de setmana i fins a mitjans d'agost passaran artistes de primera fila com la soprano Ainoha Arteta, Mark Knopler, Enrique Iglesias, Rosario, Antonia Font o Keane.