Mig miler de persones assagen a Arbúcies la cadena humana de l'11-S

L'acte ha estat organtizat per l'entitat Arbúcies per la Independència (AxI) i la secció local de l'ANC

Més de 500 persones han format una cadena humana avui a Arbúcies com a mostra de suport a la independència de Catalunya. 

Els veïns s'han distribuït entre la Plaça de l’Ajuntament fins a la rotonda de Can Reus passant per tot el carrer Camprodon, via principal del municipi. L’acte ha estat organitzat per AxI (Arbúcies per la Independència), la secció local de l’ANC, i s'ha portat a terme a dos quarts de set de la tarda.

Aquesta cadena humana és un assaig de cares a la gran cadena que està preparant l’ANC que anirà des de la frontera amb França fins al Delta de l’Ebre, travessant tot Catalunya, el proper dia 11 de setembre.

El més destacable de l'acte d'avui a Arbúcies ha estat la diversitat de la gent que omplia els carrers. “Aquesta característica la trobem també en les persones que s’inscriuen per la cadena de l’11 de setembre, demostrant que la participació serà molt transversal. Hi ha persones de tota mena que estem treballant i volem col·laborar per aconseguir la Independència de Catalunya”, apunta Jordi Pujades, coordinador d’AxI.