Detingut per amenaçar amb un ganivet i colpejar la seva parella a la Bisbal

L'arrestat, de 35 anys, està acusat d'un delicte de violència de gènere

Agents de la Policia Local de la Bisbal d'Empordà van procedir el passat diumenge a la detenció d'un home acusat d'un delicte de violència de gènere després d'amenaçar i agredir a la seva parella.

Els fets van tenir lloc entorn les 13:30h quan van rebre una trucada a comissaria demanant que es dirigissin al carrer Josep Pla de la població, on hi havia una forta discussió entre un home i una dona. En arribar al lloc la patrulla d’agents va observar un vehicle que marxava i el van interceptar.

Tot seguit va arribar una dotació dels Mossos d'Esquadra per tal de donar suport a l'actuació. A l'interior del cotxe hi havia tres persones, una de les quals va resultar ser el suposat protagonista de la discussió. Aquest individu de 35 anys i nacionalitat hondurenya, va quedar detingut per un presumpte delicte de violència de gènere.

La dona, de 42 anys i nacionalitat espanyola, va explicar als agents que van mantenir una forta discussió i la seva parella la va amenaçar amb un ganivet i la va colpejar. Durant l'escorcoll de la casa, els agents van localitzar el ganivet que va fer servir l'agressor i a l'interior del vehicle van localitzar una defensa extensible, un esprai de defensa, una navalla i cabdells de marihuana.

El detingut va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra i va passar a disposició judicial i quedar en llibertat.