Interior promet estudiar obrir una comissaria dels Mossos a Sant Feliu de Buixalleu

L'Ajuntament diu que cediria els terrenys i la instal·lació dependria de la de Santa Coloma de Farners

L'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu (Selva) i el Departament d'Interior en mans d'ERC han aprofitat la proximitat de la campanya electoral del 12-M per anunciar que estudien la possibilitat d'obrir una nova comissaria dels Mossos d'Esquadra en aquesta localitat.

Segons un comunicat que han enviat des del consistori, la nova instal·lació s'ubicaria al polígon industrial de Sant Feliu i l'objectiu seria poder millorar el servei de seguretat ciutadana a la comarca del Baix Montseny. Amb tot, no s'ha especificat quina seria la parcel·la escollida per acollir l'equipament.

L'objectiu doncs, "és millorar el temps de resposta i l'eficiència en l'atenció a les necessitats que requereixin els veïns d'aquesta zona". Si finalment tira endavant la nova comissaria, que encara no és més que una promesa i no es disposa de projecte redactat, dependria de la de Santa Coloma de Farners.

Aquest dilluns s'ha mantingut una trobada tècnica per estudiar la viabilitat del projecte, entre representants del consistori i del Departament.

El projecte contemplaria la nova comissaria en uns terrenys municipals que l’Ajuntament cediria, perquè Interior aixequi el nou equipament. Des del Departament assenyalen que en el marc de creixement de la plantilla de Mossos fins els 22.000 agents caldran noves comissaries i que totes es basaran en funció dels criteris tècnics, com el nombre de fets delictius o la proximitat amb altres comissaries.