Arriba el judici contra l'acusat d'apunyalar dues persones a l'entrada d'una disco de Lloret

El fiscal demana 16 anys de presó per l'autor dels fets

L'Audiència provincial de Girona jutjarà aquest divendres a un jove acusat d'apunyalar a dues persones a l'exterior d'una discoteca de Lloret de Mar (Selva) el 25 de febrer de l'any passat. El fiscal demana 16 anys de presó per a dos delictes d'homicidi amb grau de temptativa.

Els fets van passar poc abans d'un quart de cinc de la matinada. Els vigilants de seguretat d'una discoteca del carrer Sant Lluc van trucar al 112 alertant que, durant una baralla, un jove amb dos ganivets a les mans havia clavat diverses punyalades a dos nois més. Més concretament en va assestar dues i quatre respectivament.

Quan la policia va arribar a lloc, l'agressor encara hi era. Però quan va veure arribar els agents, el sospitós va pujar al cotxe i va fugir contra direcció. Mentre els mossos el perseguien, l'agressor va causar diferents destrosses amb el cotxe al mobiliari urbà, fins que es va estampar contra un arbre.

Com que estava molt alterat, la policia va haver de fer ús de la Taser per reduir-lo. Al detingut, de 25 anys i que no té antecedents, se l'acusa de lesions i de temptativa d'homicidi. Les víctimes van rebre ganivetades a diferents parts del cos i van necessitar ser traslladades a l'hospital de Blanes (Selva) i al Josep Trueta de Girona on es van acabar recuperant de les ferides.