Besalú estrena a Cal Tronc programació estable de música i teatre

L'estrena serà dissabte amb la representació de "Una altra història de Sant Jordi" de la Cia Picarols

L'Ajuntament de Besalú (Garrotxa) ha encarregat a Fest Serveis la programació estable del teatre de Cal Tronc amb la creació del cicle Besalú a Escena, que durà representacions teatrals i concerts a la vila comtal.

L'objectiu és generar moviment cultural a la vila  per oferir una opció cultural "engrescadora i de qualitat", expliquen. Alhora, mitjançant les arts escèniques i la música l'empresa gestora busca la col·laboració entre les diferents associacions per afavorir el desenvolupament local i social del municipi.

Amb tot, la programació arrenca aquest dissabte amb una proposta de teatre musical per a tota la família. "Una altra història de Sant Jordi" de la Cia Picarols serà l'encarregada de dur damunt l'escenari una divertida paròdia de la llegenda del drac i el cavaller on res és el que sembla.

El 10 de maig hi haurà un doble concert a base de soul, blues i rock. I dos noms importants de l’escena; Sergi Estella i Marina BBFace & The Beatroots, a més aquesta última presentant el seu nou disc!

L'endmà serà el torn de tres concerts de pop, indie, rock que neix arrel d'una iniciativa del festival In-Somni. Amb un cap de cartell d’abast nacional com és Bigott. Els gironins Ojos Pardos i Strings Attached presentaran i avançaran nous temes i singles.

Posteriorment, el 8 de juny és el torn de “Loca”. I és un concert-tribut a Luz Casal que compta amb la particularitat de ser l’únic de l’estat que té el vistiplau de la mateixa artista

Finalment, el 22 de juny “Besalú a Escena” presenta la Cia. Improvisibles, i el seu exitós “Cling!”. Espectacle a base d’humor i d’improvisació on el públic té un paper destacat.

En un altre ordre de les coses des de Fest Serveis també han anunciat pel 10 de maig les actuacions dels alumnes d'entre onze i setze anys de l'Escola Municipal de Música de Besalú.