Vicco, Julieta, 31 FAM, Carmesí, The Reytons, La Reina del Pop, THe K's o Mag Larí, al White Summer

Les entrades del festival de Palamós ja estan a la venda al web

Vicco, ROX7 Experience, Carlos Ares, Mag Lari, Ladilla Rusa, Julieta, The Reytons, 31 FAM, La Reina del Pop, The K’S, Carmesí o Holi Party són els primers artistes confirmats del cartell del White Summer.

La 12a edició del festival tornarà a Palamós (Baix Empordà) durant el mes d'agost per omplir el municipi d'una extensa programació cultural, musical, gastronòmica i de moda. Les entrades per als primers dies i artistes confirmats ja estan a la venda al web del festival.

El primer dels concerts confirmats de la programació d'enguany és el de Vicco, coneguda pel single 'Nochentera', en una jornada en què la cantant i compositora empordanesa, Genna, també presentarà el seu nou EP a l'escenari village.

L'endemà, el 5 d'agost, la banda tribut ROX7 Experience, recrearà a l'escenari principal de White Summer, els concerts originals de Roxette, transportant al públic a un temps i una època mítica a través de cançons tan llegendàries com "It must have been love", entre altres. I, a l'escenari village, Arte Final presentarà hi 'Confesiones'.

El 6 d'agost, el productor, compositor i intèrpret de la Corunya, Carlos Ares presentarà el seu primer disc Peregrino a l'escenari principal de White Summer, un projecte alternatiu amb el qual ha bolcat més d'una dècada de trajectòria musical. El paral·lel, el grup barceloní Iglú, presentarà el tercer àlbum d'estudi de la banda a l'escenari village.

La màgia no faltarà un any més al festival i el 7 d'agost el Mag Lari portarà a l'escenari principal l'espectacle 'Strafalari'. A més, el cantant, compositor i productor estatunidenc Morris Madrone portarà a l'escenari del village el seu so retro-pop-rock.

Després de l'èxit que van tenir a la passada edició, el grup electro-pop Ladilla Russa actuarà el 8 d'agost a l'escenari principal de White Summer. Abans, el duo barceloní que navega entre la música i la performance Killin’ Cactuz presentaran a l'escenari del village 'Beats, Boys & Kitties'.

El 9 d'agost la intèrpret, compositora i productora Julieta portarà a l'escenari principal del White Summer l'espectacle Tu Juru La Ju Tour després d'haver-se consagrat com un dels màxims referents de la nova escena pop catalana. A més, Ven'nus presentarà 'Post-Mullet' a l'escenari village.

L'endemà, 10 d'agost, els herois indie de South-Yorkshire, The Reytons, arribaran a White Summer per presentar l’àlbum 'Ballad Of A Bystander' a l'escenari principal. A més, la banda de rock alternatiu de Barcelona Speaker Cabinets presentarà l'àlbum 'Tales From New Babel' al village.

L'11 d'agost els sis integrants de 31 FAM actuaran a l'escenari principal del festival. A més, directes des de la costa del Baix Empordà, Classe B ens oferiran una "versió costa-bravera de la vida" a l'escenari del village. D'altra banda, el grup de tribut a l'Oreja de Van Gogh, La Reina del Pop portarà al públic de l'escenari principal el 12 d'agost a reviure les melodies d'aquest grup mític i encara actual del pop en espanyol. A més, la jove promesa, Gon Abril, interpretarà, acompanyat d'una guitarra, algunes cançons a l'escenari del village.

El 13 d'agost serà el torn de la banda anglesa The K's a l'escenari principal i el quintet Roller Disco Combo combinaran melodia i harmonia vocal amb contundència rítmica a l'escenari village.

El 14 d'agost, la cantant i compositora Carmesí sorprendrà el públic de l'escenari principal de White Summer amb un directe en format trio. A més, l'artista francoespanyol Moissac presentarà la nova música en la qual actualment està treballant a l'escenari village.

I, el 15 d'agost, com és tradició a White Summer, s'hi celebrarà la Holi Party, un espectacle ple de música i color amb Dj's, animacions i llançament de pols Holi de colors organitzats al ritme de la música. A més, el grup barceloní Krögers, presentaran un primer treball en català titulat 'Una discussió Entranyable' a l'escenari village.