Detingut per tenir un cultiu amb 1.236 plantes de marihuana en una nau de Pont Major a Girona

L'home també havia punxat la llum

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 11 d’abril, un home de 49 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació, en aquest cas, també es va iniciar a principis de març davant les sospites que els investigadors tenien que en una nau del barri de Pont Major de Girona hi podria haver una plantació de marihuana.

Després d’estudiar diversos indicis el dia 11 d’abril els mossos van obtenir l’ordre judicial per entrar a la nau i a dins hi van trobar un total de 1.236 plantes de marihuana i l’home investigat.

Els agents, després d’identificar-lo, el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues. A més, també es va localitzar una connexió elèctrica il·lícita a la nau, per aquest motiu també se li va atribuir un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 13 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.