Arriba a casa seva de matinada a Camprodon i es troba quatre lladres a dins que l'agredeixen

Els fugitius van ser interceptats i detinguts posteriorment pels Mossos d'Esquadra

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Ripoll van detenir el dia 10 d’abril quatre homes, de 19, 25, 26 i 27 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. A més, a un d’ells també se l’acusa d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets van ocórrer el mateix 10 d’abril en una casa de la població de Camprodon on, cap a dos quarts de tres, el propietari va arribar a casa i va sorprendre els lladres a l’interior del seu domicili. Després de forcejar amb un d’ells els quatre individus van fugir amb un vehicle que tenien aparcat a l’exterior.

Quan els mossos van tenir coneixement dels fets van muntar un dispositiu per tal de localitzar els autors. Poca estona més tard, una patrulla va localitzar el vehicle dels fugitius circulant temeràriament per la carretera N-260, en direcció Ripoll.

Quan el vehicle va accedir a la població de Ripoll, els mossos van barrar-los el pas a la plaça de l’Abat Oliva. En aquell moment els homes van sortir del vehicle i dos d’ells van ser interceptats i detinguts pels mossos, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i, al conductor, a més, se li va atribuir un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

Els agents, juntament amb la policia local de Ripoll i amb l’ajuda de diversos veïns, van localitzar el tercer autor al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, i poca estona més tard van trobar la quarta persona al carrer del Raval de Sant Pere.

Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van passar el dia 11 d’abril a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll.