Suspesa la recerca de l'home desaparegut des de fa dues setmanes a Calonge

Els Mossos obren altres línies d'investigació després d'haver pentinat tota la zona

Els serveis d'emergència han suspès la recerca de l'home que fa dues setmanes va desaparèixer al terme municipal de Calonge (Baix Empordà), dins del massís de les Gavarres. Bombers, Mossos, Agents Rurals i efectius de les ADF han pentinat durant diversos dies la zona on es creu que es pot haver perdut en Joan, sense haver trobat cap rastre.

Ara la policia ha optat per obrir noves línies d'investigació per intentar saber on es troba l'home de 43 anys, que el passat 30 de març va sortir pels volts de les deu de la nit del mas on vivia. Des d'aleshores se li ha perdut la pista, malgrat que a la recerca es van activar fins a 80 efectius entre els diferents cossos d’emergència.

Ara el cas es troba en mans de les unitats d'Investigació i de l'Oficina d'Atenció a les Famílies de Desapareguts (OFDES) dels Mossos d'Esquadra. En el moment de la desaparició, l’home portava una jaqueta de color gris, un jersei gris amb taques negres i pantalons texans blau fosc, segons detallen els Mossos d'Esquadra en un missatge a X on també adjunten una fotografia seva.