El promotor de la mesquita de Salt no està imputat judicialment

El seu advocat explica que la investigació està dirigida per la Fiscalia de Girona

L'advocat del promotor d'una mesquita a Salt ha aclarit aquest dimecres al vespre que el seu client, al que els Mossos d'Esquadra han pres declaració per un presumpte delicte de blanqueig de capitals, no està imputat judicialment.

La defensa de Mohamed A. ha remarcat que la declaració obeïa a una petició de la Fiscalia de Girona i que l'assumpte de moment no està judicialitzat. La investigació del ministeri públic es va iniciar a finals del 2012 quan es van detectar possibles irregularitats en el finançament de la nova mesquita que s'està construint al polígon de Torremirona, a la població de Salt.

Contràriament al que es desprenia de la notícia publicada a les 09.07 d'aquest dimecres, l'advocat ha aclarit que el seu client no ha estat imputat judicialment. Els Mossos han informat, a través d'una nota de premsa, que li van prendre declaració "en qualitat d'imputat". La defensa ha deixat clar que ara per ara no hi ha imputació judicial. La notícia de referència ha quedat corregida d'acord amb aquest aclariment.