Una dona de 60 anys ferida greu després de ser apallissada al seu mas de Cistella

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un multireincident de 38 anys

Una dona de 60 anys ha resultat ferida greu després de patir una agressió a Cistella (Alt Empordà) ahir al vespre en una masia en mans d'un home de 38 anys que té múltiples antecedents.

Els fets van tenir lloc abans de les vuit del vespre quan, per causes que encara es desconeixen, l'home va apallissar a la dona deixant-la greument ferida. Agents dels Mossos d'Esquadra ja han detingut a l'agressor i l'acusen d'un delicte de temptativa d'homicidi.

L'avís al 112 el van donar uns ciclistes que era per la zona que van sentir com la víctima cridava auxili, presenciant a més l'agressió per part del detingut.

Fins allà s'hi van desplaçar dues dotacions dels Mossos d'Esquadra que es van trobar amb la dona malferida i ensangonada segons ha relatat Diari de Girona i ha pogut confirmar El Gerió Digital.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'hi va arribar amb una ambulància medicalitzada i després d'estabilitzar-la la van evacuar fins a l'hospital Josep Trueta de Girona on es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

La investigació segueix oberta i ara els agents miren d'esbrinar la relació entre ambdós i si es tractaria d'un cas de violència masclista.